Video i foto materijal

astra spy larp

Dragi igrači,

kako istječe prvi dan s malo više odmora (sve u svrhu vaše i naše veće dobrobiti), htjele smo vam pojasniti kako stvari stoje s korištenjem video i foto materijala koji se polako, ali sigurno množi u ovom larpu.

Neovisno o tome što ste napisali u ulaznom upitniku (ruku na srce, bilo je to daaavno!), sve ćete materijale koji uključuju vas dobiti na pregled prije objave na bilo kojem mediju. Slike i videi koji se dijele međusobno među likovima tijekom larpa nisu ni na koji način objavljene u javnosti (ako dobijete video sadržaj, to je privatni link koji vide samo oni u posjedu linka), te, ako sve osobe na snimci to ne odobre, neće nikada niti biti.

Željele smo samo pojasniti taj dio na vrijeme, s obzirom da planiramo nekoliko prezentacija ovog larpa (koji nam je dosad već poprilično prirastao srcu).

Mnogi od vas to već znaju (bilo po našem naputku, bilo po vlastitom zaključivanju), ali ako fotografirate tijekom larpa, pogotovo u špijunskoj funkciji, preporučujemo fotografirati s leđa. Fotkajte se koliko god hoćete za vlastitu larpersku dokumentaciju, ali sve što puštate u opticaj… pa, ne rade svi larperi na poslovima gdje gikovština nije čudna.;)

Da ponovimo (nešto često koristimo taj izraz u zadnje vrijeme…) – sve snimljeno tijekom larpa na kraju igre prvo ide na potvrdu igračima, a tek tad u bilo kakve javne kanale.

Volimo vas puno.

Vaše (potpuno neopterećene karpalnim tunelom) GM-ice,

Ivana & Vesna

Leave a comment