Larp Astra – poziv za prijavu

Larp Astra

Dobrodošli na službene stranice larpa “Astra”! Drago nam je konačno izaći u javnost s ovim larpom, na kojem radimo još od veljače ove godine. Vjerujte nam, nije bilo lako šutjeti toliko dugo, ali kad se već bavimo špijunskim igrama…

Larp “Astra” je špijunsko-književni pervazivni larp, s elementima nadnaravnog i naglašenim ARG aspektom, koji će se održati u Zagrebu u razdoblju od 15. do 26. 10. 2014. godine.

S obzirom da larp organiziraju dvije voditeljice, ali je u njegovu izvedbu uključen i određen broj vanjskih suradnika, od igrača očekujemo nešto veću odgovornost te spremnost na igru tijekom dvanaest dana larpa. Broj igrača strogo je ograničen (ne, nećemo vam otkriti koji je), ali postoji mogućnost odigravanja epizodne uloge, pogotovo za one kojima se koncept “Astre” sviđa, ali već sad znaju da neće imati vremena posvetiti se larpu na sat-dva dnevno kroz dvanaest dana, ili koji neće biti u Zagrebu cijelo vrijeme u tom terminu. Nakon ispunjavanja upitnika dospjet ćete na listu čekanja, te naknadno po mogućnosti dobiti poziv za sudjelovanje u samoj igri, ovisno o broju prijavljenih igrača. Zbog specifičnih zahtjeva ovog larpa, čija se radnja vrti oko selekcijskog postupka, molimo za razumijevanje za sam selekcijski postupak odabira igrača. Ukoliko u upitniku izrazite spremnost na odigravanje epizodne (NPC) uloge, a ne budete uvršteni među igrače ovog larpa, organizatorice vam mogu ponuditi epizodnu ulogu koju možete, ali i ne morate prihvatiti.

Ovim putem otvaramo prijave za larp, te bismo voljele pozvati sve zainteresirane igrače da ispune ulazni upitnik Rok za prijavu je 1. 9. 2014. Upitnik sadržava i neke zagonetke i zadatke šifriranja, pa preporučujemo da ga ispunjavate kad imate nešto vremena. Ukoliko vam zadaci budu nedokučivi, ne zabrinjavajte se – zadaci služe čisto utvrđivanju poznavanja šifri i zagonetaka, kao i određivanju razine težine potrebne za ovaj larp, i sasvim sigurno nisu preduvjet za sudjelovanje.

S obzirom da će se larp odigrati tek za nekoliko mjeseci, bit ćemo u kontaktu oko potencijalne izmjene vašeg rasporeda (naravno, ako budete uključeni u igru). Kako se radi o špijunskom larpu, početna tajnost je nužna, pa vas molimo da o svojoj prijavi za ovaj larp ne govorite nikome (osim svojim partnerima/partnericama).

Više o “Astri” pročitajte ovdje (preporuka – prije prijave. Za svaki slučaj.). Ponešto o tome što larp uopće jest možete saznati ovdje, a kratki sažetak gikovskih života vaših organizatorica pročitajte ovdje.

Za sva pitanja, komentare, prijedloge i štogod vam padne na pamet dostupne smo na email larpa – astralarp@gmail.com.

Doskora!

Vaše GMice,

Ivana & Vesna

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s