Mayday, mayday! Likovi u inboxu!

Astra Larp likovi

Dragi igrači,

upravo smo dovršile opsežan i nadasve kompliciran posao slanja likova u e-mail vaše inboxe (odnosno, kliknule smo share). Likovi su odaslani, sve ostalo je povijest. Nema povratka. Jesmo li spremni?

Sada je red na vama! Potvrdite da ste dobili lika, kako bi vaše GMice mogle mirno otići na Rikon, a ne nastaviti paničariti hoće li svi svoje likove dobiti na vrijeme. Pročitajte likove, promislite o njima, uočite stvari koje želite mijenjati i prilagođavati (ako postoje) i pošaljite nam svoje sugestije i komentare. (Vaše sugestije jedan su od razloga zašto nam je likove, priznat ćemo, bilo zabavno pisati – nevjerojatno je kakve smo sve stvari osmislili zajedničkim brainstormingom). Komentare primamo do ponedjeljka, 13. 10., nakon čega više nećemo biti u mogućnosti dovoljno izmijeniti detalje kako bismo sve ukomponirale u priču.

Eseje za nošenje oružja (u kojem ćete nam objasniti zašto baš vi, kao lik koji ćete odigrati, zaslužuje koristiti omamljivače u ovom selekcijskom postupku) primamo također do ponedjeljka. Predlažemo vam da eseje pišete u prvom licu jednine, što smo zamislile kao jedan od načina na koji se možete prije igre uvući u glavu lika.

Imate pitanja? Prijedloge? Pozdrave? Dobre želje? Savjete za smirivanje organizatorske panike (osim krafni)?

Čitajte pravila – prije početka larpa, još ćemo ubaciti neke izmjene u pravila, pa ih svakako ponovno pročitajte i dan prije početka igre.

Uživajte u likovima.

Obavijestite ukućane i društvo za kavu da ćete biti mrvicu manje dostupni od iduće srijede. Sigurne smo da vam neće zamjeriti.

U srijedu ujutro provjeravajte svoj inbox, jer će vam u njega stići ingame obavijest od agencije “Astra”, kojom vas upućuje na lokaciju gdje ćete pronaći svoj startni paket…

Nastavljamo biti dostupne na e-mail larpa, astralarp@gmail.com, tijekom vikenda i dalje. Ako koju sekundu kasnimo s odgovorom, oprostit ćete nam – ipak smo na konvenciji.

Vaše (lagano neispavane) GMice,

Ivana & Vesna

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s