Pohvale, zahvale i važnost dobre kave u organiziranju larpova

astra larp

Dragi igrači,

dok se vi zabavljate trčanjem po gradu, mi se zabavljamo trčanjem po gradu s torbama krcatima tehnologije, papira i mnogo svečeg nečeg što vam još nećemo otkriti.

Voljele bismo vas pohvaliti na uključivanju – zadajete nam gotovo jednako mnogo posla kao mi vama, na čemu smo vam zahvalne – naposljetku, ovaj larp djelomično je rezultat našeg truda, a djelomično vašeg, i svi skupa stvaramo fantastičnu priču koja se malo pomalo pomalja u zvijezdama.

Kabel koji je bio stvarno zagubljen na jednoj lokaciji uskoro će naći put do svog pravog vlasnika, a jučerašnji zadaci koji još nisu ispunjeni polako se privode kraju – nismo mislile da ćete biti zainteresirani za igranje subotom ujutro, ali ugodno ste nas iznenadili i u tome! Kreativci kojima dajemo, na mahove, možda najviše posla dosljedno nas oduševljavaju – ne možemo reagirati na svaku fotku, ali s ove strane kompjutera, zaslužni ste za mnogo oduševljenog organizatorskog skvičanja.

Molimo vas da nam nastavite javljati rupe u vašim svakodnevnim rasporedima i nove obaveze, pogotovo obiteljske i poslovne (što će reći, neizbježne). Puno hvala na meta dodacima izvješćima i raznim dragocjenostima koje otkrivamo u vašim reportima – primjerice, spekulacije oko toga što bi koji detalj pronađen na lokacijama trebao značiti…

Sad odosmo tipkati dalje u “pokretnom uredu”, a u međuvremenu uživajte u jednoj meta fotki – da vidite kako to izgleda kad dvije kaotične kreativke toliko često dolaze u određene kafiće da nas konobarica već dočeka s pripremljenom kavom baš kako je mi volimo.

hvalanakavivolevasnadzornice

Sretno na četvrtom danu larpa! Puno hvala na trudu svima, a početnicima još jedan posebni thumbup – stvarno nismo mogle tražiti bolje newbieje za ovaj larp.:)

Vaše (nešto odmornije, i dalje kronično nabrijane) GM-ice,

Ivana & Vesna

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s