“Astra: Apokrifija” u Rijeci u proljeće 2015.!

Astra: Apokrifija

Dragi naši igrači – i, još više, budući igrači,

drago nam je što vam možemo najaviti jednodnevni spin-off larpa “Astra” koji će se održati u Rijeci u proljeće 2015. godine!

Pod nazivom “Astra: Apokrifija”, larp će se održati u subotu, 14. ožujka 2015. u popodnevnim satima, na užem području grada Rijeke (unutar prve zone autobusa). Prijave počinju 1. 1. 2015., te će ići putem gdoc obrasca koji ćemo podijeliti s vama čim otvorimo prijave. “Osim novih igrača, pozivamo i aktualne agente pripravnike (igrače koji su igrali “Astru”) te agente agencije “Astra” (igrače i suradnike koji su u “Astri” sudjelovali u svojstvu NPC-ja).

Kako očekujemo veći broj početnika, pripremamo i druženje uz kavu u Rijeci nekoliko tjedana prije samog igranja, kako bismo uživo pretresli stvari koje vas zanimaju prije vašeg prvog larpa. Uvijek smo dostupne na e-mail astralarp@gmail.com, a ako ste početnik, bacite oko i na sekciju za početnike na sajtu, kao i popis korisnih izvora koje postupno nadopunjavamo.

S obzirom na učestalost kišnog vremena u Rijeci, pretpostavljamo da je bitno pripomenuti kako ne planiramo odgađanje larpa osim ako nam se nebo sruši na glavu. Malo kiše nikada nije rastopilo larpere – bili oni potpuni početnici ili iskusni igrači koji će nam se pridružiti iz obližnjih krajeva.

Ugodni praznici i doskora!

Vaše (i usred zime kreativno zagrijane) GMice,

Ivana & Vesna

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s