Predstavljanje u Booksi i poziv upomoć za “Klub kojem ime knjige znači”

20141204045809-Booksin_znak

Dragi igrači,

u siječnju se ponovo vidimo na predstavljanju u Zagrebu – ovaj put u književnom klubu Booksa, u petak, 30. siječnja u 19 h. Booksa će vam biti poznata kao mjesto preuzimanja početnog paketa onog davnog 15. listopada, ali i lokacija nekoliko izgubljenih pjesama, tajanstvenih oglasa i jednog od najzabavnijih brejnstormanja u larpu “Astra”. Klub je netom navršio deset godina slavljem koje je uključilo čak i kip Grge Martića pred klubom (neki od vas sjećat će ga se iz lova na blago).

Booksa je inače jedna od nama najdražih lokacija u Zagrebu – zaljubile smo se u nju za vrijeme NaNoWriMa (spisateljskog projekta koji Booksa objeručke podržava u Hrvatskoj), predavanja iz šarolikog spektra znanstvene fantastike, predavanje o larpu (kad je ugostila Anu Rajner) i, najviše, kroz spremnost ljudi koji u njoj rade da podrže nove kreativne sadržaje.

Kako bismo Booksi svi skupa omogućili još deset godina u fantastičnoj formi (skupa s novim znakom na klubu, ventilacijom i sustavom ozvučenja), Booksa je pokrenula dobrovoljnu Indiegogo kampanju za prikupljanje donacija. Do kraja kampanje preostalo je još nekoliko dana – pomozimo Booksi da nastavi udomljavati raznolike kulturne i larperske aktivnosti i u novoj godini!

I vidimo se na predstavljanju zadnji petak u prvom mjesecu iduće, 2015. godine.

Vaše (u Booksu trajno zaljubljene) GMice,

Ivana & Vesna

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s