Likovi za “Apokrifiju” pristižu u vaš inbox za tri… dva…

RedAlert

Dragi igrači i igračice,

usprkos ranijoj najavi slanja likova, usprkos svim nedaćama (buru i gripu da ne spominjemo), drago nam je da konačno možemo reći da vas likovi za larp “Astra: Apokrifija” čekaju u vašim virtualnim poštanskim sandučićima.

Dok čitate likove, nemojte zaboraviti na novu verziju pravila, dostupnu na ovom linku: https://docs.google.com/document/d/12u1cI3hkWq66YurSrJZhL0eOANz8rh14Q-vzpRZdW1A/edit?usp=sharing

Igrači koji igraju specifične likove dobit će još nekoliko linkova, ali to smo ostavili za priče likova. Ako imate bilo kakvih prilagodbi lika, zamjerki na detalje u osobnim povijestima ili slično, tu smo – da skupa osmislimo što zabavnije likove za “Apokrifiju”.

Okupljanje uoči početka larpa bit će u subotu, 14. 3. 2015. (da, to je ova subota – nadamo se da ste spremni) u 13:30 na terasi kafića Ferrari na Trgu 128. brigade hrvatske vojske (ispod hotela Bonavia, pokraj Kraša, preko puta Dječjeg odjela Stribor Gradske knjižnice Rijeka). Ako nas ne poznajete, bacite oko na dio “Autorice larpa Astra” – moramo se pohvaliti novom “profilnom” fotkom s jednom od najdražih nam inspiracija za osmišljavanje “Astre”. Larp počinje u 14h i traje najmanje do 19h, vjerojatno i dulje, te vas molimo da vremenski okvir ozbiljno shvatite.

Od priprema za “Apokrifiju”, pretpostavljamo da biste trebali posjedovati predmete važne za vašeg lika (navedene u priči, ako su relevantni), te vas molimo da se odjenete kako bi se vaš lik odjenuo za službenu, stručnu konferenciju. (Prijateljski savjet – ako bi vaš lik za konferenciju odjenuo obuću s visokim petama, ovoga puta to preskočite…)

Vaše (novim likovima nemalo zaintrigirane) GMice,

Ivana&Vesna

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s