Pala je SFERA!

IMG_2391

Dragi igrači, prijatelji i pratitelji iz prikrajka,

neizmjerno nam je drago što vas sada i službeno možemo obavijestiti da je pala prva nagrada za larp “Astra” – SFERA, najstarija domaća žanrovska nagrada, za posebno ostvarenje u 2014. godini! Iz stožera vaše najdraže špijunske agencije, želimo se zahvaliti članovima žirija koji su “Astru” prepoznali kao iznimno ostvarenje u prošloj godini, te je kao takvu nagradili – što je nama prvi poznati slučaj nagrađivanja larpa u Hrvatskoj.

Pridružite nam se na predstavljanju “Astre” na predavanju “Larp Astra: Pervazivne igre kao transmedijski alat za promicanje žanrovske književnosti” na SFeraKonu (Fakultet elektrotehnike i računarstva, Zagreb, nedjelja 17. 5. 2015. u 14h u “Sivoj sobi”) i doznajte sve o načinima na koje se kroz larp igrači mogu upoznati s temama iz književnosti, ali i manje poznate domaće povijesti.

Na SFeraKonu, koji se ove godine održava 37. put, bit će i drugih larperskih sadržaja, te preporučujemo da bacite oko na program i pronađete aktivnost za sebe – tko zna što biste novo mogli otkriti?

Vaše (*khmblagorečeno* ponosne – i opet u pripremama predstavljanja) GM-ice,
Ivana & Vesna

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s